Riktlinjer

covid-19

Nya riktlinjerna innebär att vi i dagsläget enbart erbjuder begränsad servering med färre och glesare placering för sittande gäster. Nya reglerna innebär även att man max får sitta 4 personer per sällskap, vi påminner därför även om att det inte är okej att flytta varken stolar eller bord i serveringen.

Betalning sker fortfarande vid kassan då våra kortterminaler inte är trådlösa. Observera att endast en person får vistas vid kassan åt gången. 

Vill ni inte gå in eller är det så att ni beställer med leverans så går det självfallet lika bra att betala med Swish då vi gärna ser att alla undviker kontakter i den mån det går med tanke på smittspridning.

Tänk även på att alla kanske inte kan följa med till montrar och kassa när ni ska välja fika då det lätt blir för trångt.
Kunder som vill köpa med sig varor kan göra det i vanlig ordning. Dock påminner vi igen om att man endast får vistas en person åt gången vid kassan. Detta på grund av att motverka en eventuell smittspridning och för att det ska flyta på lättare och inte bli för långa köer.

 

Skulle ni ha några frågor kring detta får ni självfallet kontakta oss på 0155 – 21 27 94

alternativa kontaktvägar finner ni även på vår hemsida www.mekkakonditori.se

 

Väl mött,
Mikael & Alexander med personal