Riktlinjer

covid-19

Riktlinjerna vi fått innebär att vi i dagsläget enbart erbjuder begränsad servering med färre och glesare placering för sittande gäster. Nya reglerna innebär att man får sitta upp till 8 personer per sällskap inomhus, däremot tillåter inte alla våra utrymmen detta då lokalerna inte är tillräckligt stora och det då lätt blir trångt. Visa hänsyn för var lokals aktuella bestämmelser och fråga gärna vår personal om ni skulle undra över något. Vi påminner därför även om att det inte är okej att flytta varken stolar eller bord i serveringen, de är placerade där av en anledning.

Observera att det fortfarande är ett begränsat antal med personer som får vistas vid kassan åt gången då lättnader har införts men den finns fortfarande restriktioner kring detta. 

Vill ni inte gå in eller är det så att ni beställer med leverans så går det självfallet lika bra att betala med tjänsten Swish då vi gärna ser att alla undviker kontanter i den mån det går med tanke på smittspridning.

Tänk även på att alla kanske inte kan följa med till montrar och kassa när ni ska välja fika då det lätt blir för trångt.
Kunder som vill köpa med sig varor kan göra det i vanlig ordning. Dock påminner vi igen om att man endast får vistas ett begränsat antal personer åt gången vid kassan. Detta på grund av att motverka en eventuell smittspridning och för att det ska flyta på lättare och inte bli för långa köer. Olika antal personer gäller vid våra lokaler då det ser olika ut vid våra utrymmen där kassor och montrar står.

 

Skulle ni ha några frågor kring detta får ni självfallet kontakta oss på 0155 – 21 23 25

alternativa kontaktvägar finner ni även på vår hemsida www.mekkakonditori.se

 

Väl mött,
Mikael & Alexander med personal

Uppdaterad 20.08.2021

Denna hemsida använder sig utav cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida godkänner du cookies.